REFAN - любима козметична марка на българите

REFANМарката REFAN убедително спечели  първото място в категория „Козметика“ в класацията на българските потребители „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” за 2016 г., като остави конкурентите си далеч зад себе си.

Надпреварата се проведе в три последователни оспорвани кръга и продължи повече от месец, а в нея потребителите номинираха в 28 категории предпочитаните от тях брандове.
REFAN заслужи приза Любима козметична марка с голяма преднина пред другите претенденти в категорията и е сред брандовете, получили най-висок потребителски вот. От компанията са изключително удовлетворени от резултатите и изразиха своята благодарност към всички, взели участие в класацията, в специално благодарствено писмо. В него REFAN високо оценява доверието и подкрепата от страна на потребителите, отделили от времето си да гласуват и дали своята оценка за българската козметичната марка, която е на пазара вече 25 години и е популярна не само у нас, но и по света със своите бутици в 50 държави на 5 континента.
Призът „Любима марка“ е поредно признание за „Рефан България“,  която съвсем наскоро бе наградена на Годишните награди за луксозни брандове и бизнес Life Style Awards в категорията „Международна марка 2016 в козметичната индустрия“ с грамота и плакет.
Сертификатите на класираните на призови места брандове бяха връчени на тържествен коктейл в Гранд хотел София, като отличените в различните категории си тръгнаха със сертификати и с изискани подаръчни комплекти, осигурени от
REFAN.

→